Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zweth. Meer dan 25 jaar expertise!

Zweth Latex Spuiten Of Rollen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Kandelaar, Kerkhuurt, Windas, Schiedam, Oude Leede, Abtswoude, Rodenrijs, Zouteveen, Negenhuizen, Oost-Meerpolder en bij u inZweth?

Plafond Latex Spuiten Zweth. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken veel maar zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het allerbeste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is altijd te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Zweth? Meer informatie over Zweth.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten plafond? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.