Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zuidzijde. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs in Zuidzijde

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Noordzijde, Bodegraven, Weijpoort, Weijland, Nieuwerbrug, Oud-Bodegraven, De Bree, Waarder, Zwammerdam, Bekenes en bij u inZuidzijde?

Kosten Latex Spuiten Zuidzijde.

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga daardoor voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel eenvoudig. Het beste en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is altijd goed te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Zuidzijde? Meer informatie over Zuidzijde.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Je kunt de kleur op maat laten maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten plafond.