Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Vliet. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Of Rollen Vliet

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Rozendaal, Oudewater, Goejanverwelle, Hoenkoop, Ruigeweide, Tappersheul, Hekendorp, Papekop, Willeskop, Hogebrug en bij u inVliet?

Latex Spuiten Prijs Vliet. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Vliet? Meer informatie over Vliet.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wie is het beste?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. Verder zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Je kunt de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor goedkoop latex spuiten.