Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Valkenburg. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Of Rollen Valkenburg

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in De Pan, Maaldrift, Rijksdorp, Katwijk, Oegstgeest, Rijndijk, Den Deijl, Rijnsburg, Voorschoten, Kievietsduin en bij u inValkenburg?

Latex Spuiten Plafond Valkenburg. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daarom ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Valkenburg? Meer informatie over Valkenburg.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je zal zeker geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat veel sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten kosten? Vraag dan een offerte aan.