Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Tonnekreek. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten Tonnekreek

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Zwingelspaan, Noordschans, Bovensluis, Klundert, Oude Stoof, Oudemolen, De Druif, Stadse Dijk, Willemstad, Helwijk en bij u inTonnekreek?

Latex Spuiten Plafond Tonnekreek. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

Wie een offerte gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Uiteindelijk om het beste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, daarom krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Tonnekreek? Meer informatie over Tonnekreek.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.