Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in ’t Woudt. Meer dan 25 jaar expertise!

’t Woudt Voordelig Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Lierhand, Blaker, Oostbuurt, Hodenpijl, Den Hoorn, Kwintsheul, Schipluiden, Sion, Burgersdijk, De Lier en bij u in’t Woudt?

Voordelig Latex Spuiten ’t Woudt. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

Degene die een prijs gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag daarom natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daardoor krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in ’t Woudt? Meer informatie over ’t Woudt.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de roller. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een vrijblijvende offerte voor goedkoop latex spuiten.