Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Stein. Meer dan 25 jaar expertise!

Stein Latex Spuiten Kosten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Haastrecht, Beneden-Haastrecht, Boven-Haastrecht, Hekendorp, Goudseweg, Hogebrug, Oukoop, Vlist, Bovenkerk, Stolwijk en bij u inStein?

Latex Spuiten Prijs Stein. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins normaal. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latexverf kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Stein? Meer informatie over Stein.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er zijn verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond perfect te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je zal zeker geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Bovendien zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten met compressor.