Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in ’s-Molenaarsbuurt. Meer dan 25 jaar expertise!

’s-Molenaarsbuurt Latex Spuiten Met Compressor

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Gnephoek, Alphen aan den Rijn, Hoorn, Oudshoorn, Ridderbuurt, Koudekerk aan den Rijn, Woubrugge, Gouwsluis, Ofwegen, Hazerswoude-Rijndijk en bij u in’s-Molenaarsbuurt?

Latex Spuiten Kosten ’s-Molenaarsbuurt. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

Wie een offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Latexverf kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in ’s-Molenaarsbuurt? Meer informatie over ’s-Molenaarsbuurt.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit diverse kleuren, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik zitten. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor plafond latex spuiten.