Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rijsoord. Meer dan 25 jaar expertise!

Rijsoord Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Sandelingen-Ambacht, Wevershoek, Kijfhoek, Noldijk, Kleine-Lindt, Heerjansdam, Zwaantje, Oude-Molen, Ridderkerk, Heer Oudelandsambacht en bij u inRijsoord?

Latex Spuiten Rijsoord. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Rijsoord? Meer informatie over Rijsoord.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een prijs voor latex spuiten.