Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oudshoorn. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor in Oudshoorn

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Ridderbuurt, Alphen aan den Rijn, ’s-Molenaarsbuurt, Gnephoek, Hoorn, Gouwsluis, Woubrugge, Vrijhoeven, Ter Aar, Aarlanderveen en bij u inOudshoorn?

Latex Spuiten Prijs Oudshoorn. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

Wie een prijs gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor de allerbeste top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Late kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Oudshoorn? Meer informatie over Oudshoorn.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal beslist geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.