Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Nootdorp. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Nootdorp

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Roeleveen, Noukoop, Pijnacker, Klein-Delfgauw, Vlieland, Delft, Delfgauw, Voorburg, Katwijkerlaan, Wilsveen en bij u inNootdorp?

Goedkoop Latex Spuiten Nootdorp.

Is latex spuiten voordelig?

Wie een prijs gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het beste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Nootdorp? Meer informatie over Nootdorp.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, dewelke is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit diverse kleurencombinaties, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.