Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Moordrecht. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten Moordrecht

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Gouderak, Lageweg, IJssellaan, Achterbroek, Kortenoord, Klein Hitland, Nieuwerkerk aan den IJssel, Het Beijersche, Stolwijkersluis, Gouda en bij u inMoordrecht?

Latex Spuiten Prijs Moordrecht.

Is latexverf spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor rekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex

Latex verf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Moordrecht? Meer informatie over Moordrecht.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit diverse kleurencombinaties, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van voordelig latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.