Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Laag-Blokland. Meer dan 25 jaar expertise!

Laag-Blokland Latex Spuiten Kosten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Vuilendam, Molenaarsgraaf, Ottoland, Gijbeland, Brandwijk, Muisbroek, Goudriaan, Ammerssluis, De Donk, Giessen-Oudekerk en bij u inLaag-Blokland?

Latex Spuiten Plafond Laag-Blokland. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga daarom voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daarom ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Latex verf kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Laag-Blokland? Meer informatie over Laag-Blokland.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, dewelke is het beste?

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Er zijn er die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latex spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.