Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kop van ’t Land. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Kop van ’t Land

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Oudendijk, Dubbeldam, Dordrecht, Baanhoek, Blaasbalg, Sliedrecht, Matena, Oosteind, Wijngaarden, Giessendam en bij u inKop van ’t Land?

Latex Spuiten Kop van ’t Land. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het beste, en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Kop van ’t Land? Meer informatie over Kop van ’t Land.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal beslist geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Tevens heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor voordelig latex spuiten.