Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zevenbergen. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Zevenbergen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Krooswijk, Achterdijk, Pelikaan, De Druif, Lochtenburg, Langeweg, Noordhoek, Klundert, Oude Stoof, Roodevaart en bij u inZevenbergen?

Airless Latex Spuiten Zevenbergen. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Tips over muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Tenslotte om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Zevenbergen? Meer informatie over Zevenbergen.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van prijs latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.