Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Vlist. Meer dan 25 jaar expertise!

Vlist Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Polsbroek, Bovenkerk, Bonrepas, Schoonouwen, Hoenkoop, Haastrecht, Boven-Haastrecht, Stolwijk, Bovenberg, Stein en bij u inVlist?

Latex Spuiten Plafond Vlist. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoper?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daarom natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste, en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Vlist? Meer informatie over Vlist.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, welke is het beste?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.