Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rolpaal. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten Rolpaal

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Poeldijk, Naaldwijk, Honselersdijk, Mariëndijk, ’s-Gravenzande, Kwintsheul, Monster, Heenweg, Nieuwe Tuinen, Wateringen en bij u inRolpaal?

Kosten Latex Spuiten Rolpaal. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Uiteindelijk om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom belangrijk te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Rolpaal? Meer informatie over Rolpaal.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn diverse type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je zal dan ook geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.