Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Pelikaan. Meer dan 25 jaar expertise!

Pelikaan Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in De Druif, Krooswijk, Noordhoek, Zevenbergen, Klundert, Oude Stoof, Achterdijk, Kreek, Noordschans, Zwingelspaan en bij u inPelikaan?

Plafond Latex Spuiten Pelikaan.

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Uiteindelijk om het mooiste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Pelikaan? Meer informatie over Pelikaan.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een offerte voor latex spuiten kosten.