Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oukoop. Meer dan 25 jaar expertise!

Oukoop Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Langeweide, Langeweide, Driebruggen, Hogebrug, Platteweg, Sluipwijk, Boven-Haastrecht, Reeuwijk, Hekendorp, Oudeweg en bij u inOukoop?

Airless Latex Spuiten Oukoop. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

Wie een prijs gaat aanvragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga dan ook voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het beste en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achter zal blijven, eerder is het effect supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Oukoop? Meer informatie over Oukoop.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten plafond? Vraag dan een prijs aan.