Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oudendijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Oudendijk

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Kop van ’t Land, Dubbeldam, Dordrecht, Baanhoek, Matena, Oosteind, Sliedrecht, Blaasbalg, Papendrecht, Westeind en bij u inOudendijk?

Latex Spuiten Met Compressor Oudendijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

Degene die een prijs gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak het andere bedrijf 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achterblijft, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Oudendijk? Meer informatie over Oudendijk.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.