Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Noordhoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten Noordhoek

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in De Druif, Oude Stoof, Kreek, Pelikaan, Klundert, Zwingelspaan, Kade, Noordschans, Krooswijk, Fijnaart en bij u inNoordhoek?

Latex Spuiten Of Rollen Noordhoek.

Voordelig latex verf spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Kies voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daardoor altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het beste, en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren even de wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Noordhoek? Meer informatie over Noordhoek.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal zeker geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Ook kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn indien je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.