Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Krimpen aan den IJssel. Meer dan 25 jaar expertise!

Krimpen aan den IJssel Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Stormpolder, Bolnes, Kralingse Veer, IJsselmonde, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, IJsseloord, Kinderdijk, Elshout, Ridderkerk en bij u inKrimpen aan den IJssel?

Latex Spuiten Prijs Krimpen aan den IJssel. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Latexverf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom ook verstandig te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Krimpen aan den IJssel? Meer informatie over Krimpen aan den IJssel.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond perfect te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten met compressor? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.