Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Keizersdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten in Keizersdijk

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Strijen, Cillaarshoek, Steenplaats, Mookhoek, De Klem, Maasdam, Zwanegat, Schenkeldijk, Oudendijk, Sint Anthoniepolder en bij u inKeizersdijk?

Plafond Latex Spuiten Keizersdijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn alleszins gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Keizersdijk? Meer informatie over Keizersdijk.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, dewelke is het beste?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een prijs voor goedkoop latex spuiten.