Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Katwijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten in Katwijk

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in De Pan, Valkenburg, Rijnsburg, Oegstgeest, Rijksdorp, Maaldrift, Rijndijk, Den Deijl, Warmond, Kievietsduin en bij u inKatwijk?

Latex Spuiten Kosten Katwijk. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren even de wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Katwijk? Meer informatie over Katwijk.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, dewelke is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond perfect te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten of rollen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.