Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hoornaar. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Of Rollen Hoornaar

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Overslingeland, De Kooi, Nederslingeland, Noordeloos, Schelluinen, Groote Haar, Muisbroek, Den Dool, Peursum, Goudriaan en bij u inHoornaar?

Goedkoop Latex Spuiten Hoornaar.

Is latex verf spuiten goedkoper?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Late kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is altijd te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Hoornaar? Meer informatie over Hoornaar.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex verf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal zeker geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten of rollen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.