Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hofwegen. Meer dan 25 jaar expertise!

Hofwegen Goedkoop Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Bleskensgraaf, De Donk, Gijbeland, Brandwijk, Wijngaarden, Molenaarsgraaf, Streefkerk, Vuilendam, Laag-Blokland, Sliedrecht en bij u inHofwegen?

Latex Spuiten Kosten Hofwegen.

Goedkoop latexverf spuiten.

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Hofwegen? Meer informatie over Hofwegen.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. Ook zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten of rollen? Vraag dan een offerte aan.