Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bloemendaal. Meer dan 25 jaar expertise!

Bloemendaal Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Middelburg, Waddinxveen, Reeuwijk-Dorp, Randenburg, Boskoop, Reeuwijksebrug, Gouda, Oud-Reeuwijk, Tempel, Noordeinde en bij u inBloemendaal?

Airless Latex Spuiten Bloemendaal. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Late kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Bloemendaal? Meer informatie over Bloemendaal.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor prijs latex spuiten.