Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Achthuizen. Meer dan 25 jaar expertise!

Achthuizen Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Langstraat, Kranendijk, Zuidzijde, Den Bommel, Oude-Tonge, Ooltgensplaat, Stad aan ’t Haringvliet, Tiengemeten, Nieuwendijk, Hitsertse Kade en bij u inAchthuizen?

Latex Spuiten Plafond Achthuizen. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden spuiten met latexverf

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom van belang te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Achthuizen? Meer informatie over Achthuizen.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor latex spuiten.