Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Roemer. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor De Roemer

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Loete, Voorweg, Noordeinde, Rietveld, Boskoop, Randenburg, Spoelwijk, Waddinxveen, Middelburg, Hogeveen en bij u inDe Roemer?

Plafond Latex Spuiten De Roemer.

Goedkoop latex spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex

Latex verf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in De Roemer? Meer informatie over De Roemer.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er zijn diverse type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. Daarnaast zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit diverse kleuren, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf verf. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van voordelig latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.