Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Brielle. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten in Brielle

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Vierpolders, Tinte, Zwartewaal, Strype, Kruiningergors, Rozenburg, Nieuwenhoorn, Tweede Vlotbrug, Helhoek, Heveringen en bij u inBrielle?

Latex Spuiten Of Rollen Brielle. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het mooiste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren even de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Brielle? Meer informatie over Brielle.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wie is het beste?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Natuurlijk ook kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten plafond? Vraag dan een prijs aan.