Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bleiswijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Bleiswijk Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Noordeinde, Bergschenhoek, De Kruisweg, Zevenhuizen, Hollevoeterbrug, Oud Verlaat, Den Hoorn, De Rotte, Moerkapelle, Berkel en bij u inBleiswijk?

Latex Spuiten Kosten Bleiswijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten voordelig?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn volkomen normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga dan ook voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Bleiswijk? Meer informatie over Bleiswijk.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten.