Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zuidzijde. Meer dan 25 jaar expertise!

Zuidzijde Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Kranendijk, Achthuizen, Oude-Tonge, Den Bommel, Langstraat, Stad aan ’t Haringvliet, Tiengemeten, Ooltgensplaat, Nieuwendijk, Oudendijk en bij u inZuidzijde?

Voordelig Latex Spuiten Zuidzijde.

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn alleszins normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Het beste en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Zuidzijde? Meer informatie over Zuidzijde.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleuren, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurverschil kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een prijs voor latex spuiten plafond.