Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zuidbroek. Meer dan 25 jaar expertise!

Zuidbroek Latex Spuiten Met Compressor

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Berkenwoude, Benedenberg, Benedenheul, De Hoek, Loet, Oudeland, Koolwijk, Benedenkerk, Kadijk, Bergambacht en bij u inZuidbroek?

Prijs Latex Spuiten Zuidbroek. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Tenslotte om het allerbeste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Zuidbroek? Meer informatie over Zuidbroek.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een prijs voor airless latex spuiten.