Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Westeinde. Meer dan 25 jaar expertise!

Westeinde Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Zuidbuurt, Zoeterwoude, Stompwijk, Weipoort, Voorschoten, Gelderswoude, Hoge Rijndijk, Veur, Bent, Rijndijk en bij u inWesteinde?

Airless Latex Spuiten Westeinde. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

Wie een prijs gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga ten alle tijden voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Latex verf kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Westeinde? Meer informatie over Westeinde.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten of rollen? Vraag dan een offerte aan.