Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ter Aar. Meer dan 25 jaar expertise!

Ter Aar Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Vrijhoeven, Ridderbuurt, Aarlanderveen, Oudshoorn, Zuidhoek, Woubrugge, Alphen aan den Rijn, ’s-Molenaarsbuurt, Gouwsluis, Gnephoek en bij u inTer Aar?

Goedkoop Latex Spuiten Ter Aar.

Goedkoop latexverf spuiten.

Wie een prijs gaat aanvragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere bedrijf 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Late kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste effect krijg je door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Ter Aar? Meer informatie over Ter Aar.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. Daarnaast zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van plafond latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.