Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oudemolen. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs Oudemolen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Fijnaart, Nieuwemolen, Driehoek, Zwingelspaan, Kade, Stadse Dijk, Kwartier, Oude Stoof, Zevenhuizen, Tonnekreek en bij u inOudemolen?

Plafond Latex Spuiten Oudemolen. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het allerbeste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Oudemolen? Meer informatie over Oudemolen.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Er zijn er die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex verf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten met compressor? Vraag dan een prijs aan.