Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Maasdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten Maasdijk

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Westerlee, Nieuwe Tuinen, Heenweg, De Lier, Burgersdijk, Gaag, Naaldwijk, Honselersdijk, Blaker, Oostbuurt en bij u inMaasdijk?

Prijs Latex Spuiten Maasdijk.

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga daardoor voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel eenvoudig. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Maasdijk? Meer informatie over Maasdijk.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. Ook zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat er verschil in kleur kan zijn ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een offerte voor voordelig latex spuiten.