Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zwammerdam. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor Zwammerdam

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Bodegraven, Oud-Bodegraven, Noordzijde, Spoelwijk, Zuidhoek, Aarlanderveen, Zuidzijde, Meije, Gouwsluis, Tempel en bij u inZwammerdam?

Latex Spuiten Zwammerdam.

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga dan ook voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Uiteindelijk om het beste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Zwammerdam? Meer informatie over Zwammerdam.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de roller. Natuurlijk ook kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag om een offerte voor latex spuiten kosten.