Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Wieldrecht. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs Wieldrecht

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in ’s-Gravendeel, Tweede Tol, De Wacht, Groote Lindt, Mookhoek, Zwijndrecht, Heer Oudelandsambacht, Schenkeldijk, Dubbeldam, Dordrecht en bij u inWieldrecht?

Latex Spuiten Met Compressor Wieldrecht.

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een betrouwbare kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Wieldrecht? Meer informatie over Wieldrecht.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal zeker geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten plafond? Vraag dan een prijs aan.