Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Wevershoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Wevershoek

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Noldijk, Zwaantje, Rijsoord, Heerjansdam, Zwet, Kleine-Lindt, Sandelingen-Ambacht, Kijfhoek, Barendrecht, Kuipersveer en bij u inWevershoek?

Prijs Latex Spuiten Wevershoek. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Uiteindelijk om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, daarom verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Wevershoek? Meer informatie over Wevershoek.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je zal beslist geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het gaat een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor goedkoop latex spuiten.