Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Voorschoten. Meer dan 25 jaar expertise!

Voorschoten Latex Spuiten Met Compressor

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Zoeterwoude, Rijndijk, Westeinde, Maaldrift, Zuidbuurt, Den Deijl, Hoge Rijndijk, Stompwijk, Weipoort, Oegstgeest en bij u inVoorschoten?

Prijs Latex Spuiten Voorschoten. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

Degene die een prijs gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Late kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Voorschoten? Meer informatie over Voorschoten.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag om een prijs voor latex spuiten.