Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Strijensas. Meer dan 25 jaar expertise!

Strijensas Plafond Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Roodevaart, Steenplaats, Moerdijk, Schenkeldijk, Mookhoek, Strijen, Lochtenburg, De Wacht, Keizersdijk, De Klem en bij u inStrijensas?

Latex Spuiten Prijs Strijensas. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Strijensas? Meer informatie over Strijensas.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Gewoon de de kleur gemakkelijk op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een offerte voor latex spuiten kosten.