Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Spoelwijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond Spoelwijk

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Boskoop, Tempel, Randenburg, Oud-Bodegraven, Oud-Reeuwijk, Loete, Reeuwijk-Dorp, Middelburg, De Roemer, Zwammerdam en bij u inSpoelwijk?

Latex Spuiten Met Compressor Spoelwijk. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex verf

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, daardoor krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Spoelwijk? Meer informatie over Spoelwijk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een prijs voor latex spuiten prijs.