Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Schuring. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Schuring

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in De Klem, Numansdorp, Middelsluis, Oudesluis, Strijen, Oudendijk, Keizersdijk, Bovensluis, Willemstad, Klaaswaal en bij u inSchuring?

Airless Latex Spuiten Schuring. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn volkomen normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex verf

Late kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Schuring? Meer informatie over Schuring.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er zijn verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur simpel op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er verschil in kleur kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een prijs voor latex spuiten plafond.