Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Papekop. Meer dan 25 jaar expertise!

Papekop Kosten Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Tappersheul, Diemerbroek, Ruigeweide, Oudewater, Lange Linschoten, Waarder, Vliet, Driebruggen, Rozendaal, Goejanverwelle en bij u inPapekop?

Goedkoop Latex Spuiten Papekop. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste en beste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Papekop? Meer informatie over Papekop.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal beslist geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een prijs voor prijs latex spuiten.