Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ofwegen. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten in Ofwegen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Hoogmade, Woubrugge, Koudekerk aan den Rijn, Gnephoek, Hoorn, ’s-Molenaarsbuurt, Rijpwetering, Hazerswoude-Rijndijk, Oud-Ade, Watertuin en bij u inOfwegen?

Airless Latex Spuiten Ofwegen. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Late kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Ofwegen? Meer informatie over Ofwegen.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van plafond latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.