Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Leiden. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Leiden

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Watertuin, Leiderdorp, Warmond, Oud-Ade, Zevenhuizen, Hoogmade, Rijpwetering, Hoge Rijndijk, Oegstgeest, Achthoven en bij u inLeiden?

Latex Spuiten Met Compressor Leiden.

Is latex verf spuiten goedkoop?

Degene die een prijs gaat vragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken veel doch zijn volkomen normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Vraag daardoor natuurlijk altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het beste en mooiste effect krijg je door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Leiden? Meer informatie over Leiden.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Verder zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het gaat een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.