Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kwintsheul. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Kwintsheul

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Wateringen, Mariëndijk, Strijp, ’t Woudt, Honselersdijk, Rijswijk, Rolpaal, Lierhand, Poeldijk, Blaker en bij u inKwintsheul?

Latex Spuiten Kwintsheul. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf daar 11 euro voor berekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Latexverf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Kwintsheul? Meer informatie over Kwintsheul.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan diverse soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gebruikt. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.