Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kuipersveer. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Kuipersveer

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Heerjansdam, Kleine-Lindt, Achter-Lindt, Puttershoek, Blaaksedijk, Kijfhoek, Noldijk, Sint Anthoniepolder, Wevershoek, Barendrecht en bij u inKuipersveer?

Airless Latex Spuiten Kuipersveer.

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Latexverf kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daardoor krijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Kuipersveer? Meer informatie over Kuipersveer.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Gewoon de de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van airless latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.