Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in IJzerenbrug. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten IJzerenbrug

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Vlotbrug, Oudenhoorn, Tweede Vlotbrug, Nieuwenhoorn, Hellevoetsluis, Vierpolders, Nieuw-Helvoet, Abbenbroek, Heenvliet, Tinte en bij u inIJzerenbrug?

Plafond Latex Spuiten IJzerenbrug.

Is latex spuiten voordelig?

Wie een prijs gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daarom ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren eerst de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in IJzerenbrug? Meer informatie over IJzerenbrug.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor plafond latex spuiten.